sve kategorije
Vijesti iz kluba

Početna> Vijesti iz kluba

Kako odabrati pravi upravljački program za LED

Vrijeme objavljivanja: 2024-01-17 Pregleda: 10

slika-1

LED drajver je električni uređaj koji regulira napajanje LED ili niza LED dioda. To je ključni dio kruga LED dioda i rad bez njega rezultirat će kvarom sustava. Korištenje jednog od njih vrlo je važno za sprječavanje oštećenja vaših LED dioda jer se napon naprijed (Vf) LED velike snage mijenja s temperaturom.

LED drajver je samostalni izvor napajanja koji ima izlaze koji su usklađeni s električnim karakteristikama LED(a). To pomaže u izbjegavanju toplinskog odstupanja jer pokretač LED diode konstantne struje kompenzira promjene u prednjem naponu dok isporučuje konstantnu struju LED diodi.

slika-2

Provjerite miliampersku ocjenu vaših LED dioda

Uvjerite se da je nazivna snaga LED svjetala u miliamperima jednaka onoj LED drajvera. Amperi i miliamperi su mjerne jedinice za električnu struju. Iako LED svjetla dolaze u različitim miliamperskim snagama, najpopularnije opcije su 350 mA i 700 mA.

Provjerite snagu LED drajvera

Provjerite je li nazivna snaga LED pokretača veća ili jednaka ukupnoj snazi ​​svih svjetala povezanih s njim. Na primjer, vozač opremljen s pet vanjskih trakastih svjetiljki od 3 W trebao bi imati nazivnu snagu od najmanje 15 W.

Ako koristite LED traku, pomnožite duljinu trake s snagom po metru. Ako se traka napaja s 15 vata po metru, a ukupna duljina iznosi 3 metra, vaš LED drajver treba imati najmanje 45 vata.

slika-3

Provjerite izlazni napon LED drajvera

Ulazni napon LED svjetla i izlazni napon LED drajvera trebaju biti kompatibilni. Provjerite ih prije spajanja kako biste izbjegli oštećenje.

Kupite odgovarajući LED upravljački program za svoja LED svjetla

Za LED drajvere koji odgovaraju različitim vrstama LED svjetala, provjerite našu web stranicu. Imamo modele otporne na kišu, vodootporne, s prigušivanjem i bez prigušivanja za razne projekte rasvjete.

Za daljnja pitanja o našim LED drajverima, također možete kontaktirati naš tim LED stručnjaka na +86-731-55580910 u WHOOSH-u danas!

slika-4

Vruće kategorije