sve kategorije
Vijesti iz kluba

Početna> Vijesti iz kluba

Visoki standardi kvalitete s LED napajanjem

Vrijeme objavljivanja: 2024-01-29 Pregleda: 40

nedefiniran

Iz perspektive urbanog života, moderni život je neodvojiv od urbanog razvoja. Osvjetljenje gradova naklon je ekonomskom i energetskom rasipanju. Konačno, iz perspektive urbanog okruženja, raznobojna svjetla ne samo da ocrtavaju izgled grada, već također pružaju dobro životno okruženje i jasno ocrtavaju obrise grada. Trenutno urbana noćna rasvjeta dobiva sve više i više pozornosti, a ljudski životni standardi se stalno poboljšavaju. Projekti urbane rasvjete ne samo da zadovoljavaju životne potrebe ljudi, već i potrebe društvenog razvoja i poslovne konkurencije.

nedefiniran

WHOOSH Electronics je 20 godina proizvođač LED drajvera s registriranim kapitalom od 20 milijuna CNY. Tvrtka se prostire na površini većoj od 10,000 četvornih metara. Ima naprednu proizvodnu opremu i visokokvalitetni upravljački tim. WHOOSH Electronics je prošao sustav upravljanja kvalitetom ISO9001:2015, a njegovi proizvodi sukcesivno su prošli 3C, CE, KC i druge domaće i strane certifikate.

Naši proizvodi uključuju unutarnje i vanjsko sklopno napajanje i adapter. Proizvodi se široko koriste u industrijskoj automatizaciji, LED rasvjeti, rasvjeti i sigurnosnim uređajima, medicinskoj opremi i drugim poljima. Tvrtka ima više od 400 zaposlenika, uključujući više od 50 tehničara za istraživanje i razvoj i inženjering, kako bi kupcima pružila stabilan i pouzdan dizajnerska rješenja i proizvode.

Linkovi: https://www.whoosh-power.com/Outdoor-power-supply


nedefiniran

Od osnutka WHOOSH Electronics drži se poslovne politike razvoja tržišta u dobroj vjeri, konsolidacije tržišta kvalitetom i osvajanja tržišta usluga. S vrlo rigoroznim radnim stavom, Whoosh Electronics je predan tome da postane svjetski poznati dobavljač napajanja uz neumorne napore.


nedefiniran

Mi smo 10 godina zlatni dobavljač s 5 zvjezdica u trgovini Alibaba. Naši su proizvodi iznimno dobro prihvaćeni na toj platformi. Imamo veliki potencijal u Meksiku, Turskoj, Švicarskoj, Portugalu, Čileu, Portugalu, Peruu, Argentini, Egiptu, Iranu, Kazahstanu, Poljskoj, Češkoj, Italiji, Mađarskoj, Koreji, Australiji, Pakistanu, Bjelorusiji, Keniji, Iraku na tržištu.


Kontaktirajte Nas

Hunan Huaxin Electronic Technology Co., Ltd.

https://hnhxdz.en.alibaba.com/

https://www.whoosh-power.com/

Adresa: 3-4F, Buiding 11, No.9 Legend West Road, Xiangtan, Hunan, Kina

Tel/Whatsapp: +86 185 0300 9427/+86-137 8932 7552/+86 134 8732 0993

INS: shanny_tang

Twitter: @SusieQiHnhxdz

E-mail: [e-pošta zaštićena]/[e-pošta zaštićena]

Uredovno vrijeme: ned-sub 8:00-17:30

Vruće kategorije